2 smarte SUVere

Kadjar

Renault har lave 2 smarte SUVere der ligner hinanden meget, men alligevel har de en del forskelle. De to modeller er Renault Captur og Renault Kadjar. Bilerne har en fed udstråling og med et sportsligt look får du en bil der udstråler fart lige meget hvilken af de 2 modeller du vælger.

Renault Captur

Den smarte Renault Captur har et smart og innovativt design. Kølergrillen toner frem i bilens front og ledsages af C-shape LED kørelys. Gennem hele bilens indvendige design går kvalitet igen i det smarte interiør og du vil fornemme en kabine der er fuld af stil. Kvaliteten går igen på alle elementer i kabinen, det ses både på førerens køreelementer og passagerernes muligheder. Med en Captur får du et stort bagagerum på 377 liter og derfor masser af plads. Med mulighed for modulopbygning får du et bagagerum med en perfekt indretning og plads til alt. Foruden det store bagagerum har bilen mange små opbevaringsrum som gør det let at få en opryddelig kabine. Med nyt innovativ teknologi får du Easy Park Assist, bakkamera og parkeringssensorer som gør livet med bilen en smule lettere. Du konnekter let din telefon til bilen og derved får benyttet alle de smarte features der er i en Captur.

Renault Kadjar

Designet afspejler et sporty look med de sikre linjer i bilens design og med den fremtonede kølergrill. Med et lækkert panoramaglastag kan Renault Kadjar strække sig lidt længere på luksuselementer en Captur. Du får en super rummelig passagerkabine som føles endnu større med det oplyste glastag. Mellem forsæderne har du en stor og høj midterkonsol som gør at gear og instrumentbræt er i perfekt afstand til andre elementer. I en Kadjar får du et bagagerum på op til 527 liter og derfor en del større end hos Captur. Men lige som hos Captur så har ud mulighed for at modul opbygge bilen så du får den plads du skal bruge. Kabinen har mange små rum som gør at du let kan organiser dine ting i bilen. Med 30 liter opbevaringsplads fordelt i bilens kabine kan du have plads til dine små og store ejendele. Lige som hos Captur så har Kadjar også bakkamera, Easy Park Assist og parkeringssensorer, men også mange andre smarte features.

Hvilke skal du vælge?

Lige meget hvilken model du vælger, så får du en bil der er fuld af kvalitet og smart design. Det handler blot om at finde den bil der passer bedst til ens behov og den bil der har det design man bedst kan lide. Tag ud til din nærmeste bilforhandler og prøv begge biler, på den måde kan du hurtigt finde ud af hvilken en der passer til dine behov.