Lille bil, smart design

Twingo

Hvis man bor i byen og har brug for en bil, så kan det ofte være bedst at vælge en lille bil som ikke fylder for meget. Der er mange minibiler og mikro biler på markedet og det kan derfor være svært at finde ud af hvilken model man skal vælge. Men en bil der med sikkerhed er et rigtig godt valg, hvis man skal have en minibil, så er det en Renault Twingo. Bilen har en masse fede elementer og både design og ydeevne passer perfekt den lille bybil.

Design

Twingo er super stilfuld og kommer i et helt nyt design. Det nye design er innovativt og rigtig godt til små familier. Bilens ydre design er moderniseret og fanger blikkene hos dem du kører forbi. Bilen har en bredt udvalg af funktioner du kan tilpasse, så du får en bil der er perfekt til dig. Du kan tilpasse både bilens indre og ydre design. En ekstra lille service du kan tilkøbe til Renault Twingo, er et soft-tag som kan rulles tilbage og giver mulighed for frisk luft i bilen og udsigt til himlen. Det indvendige design er lækkert og moderne, og der er ikke sparret på udseendet. Du får en bil der er perfekt tilpasses dit eget temperament både indvendigt og udvendigt.

Udstyr

Som med andre biler så kommer Twingo med standardudstyr og muligheden for ekstraudstyr. Valget af ekstraudstyr kan tilpasses både indvendigt i bilen og på bilens udvendige design. 

Features

Twingo er udstyret med mange fede features som gør køreglæden endnu større. I dag har man sin smartphone med sig hvor end man går hen, og dette er også udnyttet i bilens tilbehør. Via en app kaldet R&Go, kan du få let adgang til din smartphones funktion direkte i bilen. Du kan modtage opkald, læse sms’er og bruge navigation. Der har i udviklingen af Twingo været fokus på komfort og tilgængelighed. Derfor er bilens indretning og muligheder for indvendig tilpasning også helt optimal. Der kan let gøres plads til både kufferter og daglige indkøb.

Ydeevne

Selvom der er tale om en lille bil, så er der ikke gået på kompromis med ydeevnen. En Renault Twingo er fuld af kræfter og det forkæler dig og din køreglæde endnu mere. Bilen har en start-stop teknologi som gør, at der ikke bliver brugt lige så meget brændstof, og der opstår mindre støj under opstarten. Sætter du din bil i frigear så stopper motoren og starter af sig selv igen når du slipper koblingen. En Twingo er en bil med fedt udstyr og god ydeevne.