En sofistikeret Renault

Renault Clio

Ønsker du en bil hvor du får 100% kontrol over alle elementer i bilen, så skal du tage et kig på den nye Renault CLIO. Du kan bl.a. få en bedre køreoplevelse med det nye førerassistancesystem. Tag en prøvetur i bilen, læn dig tilbage og nyd køreturen i den nye Renault CLIO.

Design

Med et super fedt udvendigt design får du en bil der skiller sig ud fra de andre biler. Du får en bil med et intens look der strækker sig fra bilens eksklusive kurver til de smarte fælge. CLIOs indvendige design er topklasse og enhver vil nyde en køretur i den. Som fører har du udsigt til et godt og behageligt rat, et overskueligt display med oversigt over fart mv. og du har en behagelig gearstang lige inden for rækkevidde. Med den integrerede touch screen i midten af kabinen får du et let overblik over bilens funktioner lige fra navigation, multimedia og information om bilen. I venstre side af førersædet har du et smart overblik over tilpasning af sideruder og sidespejle. Men det er ikke kun føreren der får god komfort, men også passagererne i bilen får en perfekt oplevelse.

Udstyr

Renault CLIO fås i 4 forskellige modeller: Life, Zen, Limited og GT Line, og alle modeller fås med forskelligt udstyr og muligheder. Standardudstyret i bilerne varierer alt efter hvilken model man vælger og det samme gælder for det ekstraudstyr man kan til vælge. Som noget smart kan man vælge nyt tilbehør til CLIO som er specielt designet til denne bil og derfor gør din bil personlig og unik.

Ydeevne

CLIO fås både med benzin- og diesel motor, så her vælger man hvad der passer til ens behov. Som ekstra har bilen Start- og Stop-teknologi som gør at bilen stopper når man holder stille og starter op automatisk når man flytter fode fra koblingen.

Features

Du får den perfekte og rummelige bybil som passer til dine behov. Med et bagagerum på 300 L er bilen en af de bedste i denne klasse. Der er masser af plads og du behøver derfor ikke have dine ting liggende på bagsæderne. Foruden bagagerummet er der meget andet opbevaringsplads i bilen, både foran og bag i bilen.

Ny teknologi gør din hverdag med bilen endnu lettere. Du får Easy Park Assist som hjælper dig med den perfekte parallelparkering og med en parkeringssensor både bag bilen og foran kan du parkere uden at være bange for at ramme andre biler. Du får også håndfri betjening som betyder at du ikke skal gøre andet end at have nøglen i lommen, så kan du let åbne og låse bilen.